Cadeau voor Vaderdag knutselen

Binnenkort is het weer Vaderdag. Maak je papa blij met een bijzonder Vaderdag cadeau. Je papa heeft waarschijnlijk al genoeg dassen of pantoffels gekregen. Geen nood, zet je papa dit jaar in de kijker met een origineel en persoonlijk vaderdagcadeau. Je kan het cadeau voor Vaderdag knutselen. Maak je geschenk dus net dat tikkeltje persoonlijker met een handgemaakte verrassing. Vanaf 4,95 euro kan je bij PrachtigKado.nl al een geschenkje maken met je eigen bedrukking of foto. Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau knutselen.

Bekijk hier de cadeaus voor Vaderdag ->

Cadeau voor Vaderdag knutselen.

Dat papa de beste is, tonen we hem door met Vaderdag onze origineelste kant te tonen. Dit jaar geen klassieke sokken, maar een leuk en persoonlijk geschenkje. En dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn.

Al eens gedacht aan een leuk fotocadeau? Je hebt waarschijnlijk wel massa’s foto’s waar mooie herinneringen aan vasthangen. Gebruik één van die foto’s om dat unieke moment op een leuke manier vast te leggen en samen aan terug te denken. Je kan hem gebruiken op een fotomok, een prachtig fototegeltje, een leuke muismat of een ander mooi product. Ga zeker eens kijken op onze site voor een leuk fotocadeau.

Heb je misschien een leuke tekst of spreuk die alles zegt? Ook dat kan je gebruiken voor je handgemaakte vaderdagcadeau. Zet je wensen voor je vader op een tegeltje of borduur zijn naam op een handdoek of badjas. Keuze genoeg. Laat je inspiratie de vrije loop. Wedden dat hij ontroerd zal zijn door jouw uniek geschenk?
Benieuwd naar de cadeautjes die je allemaal kan personaliseren? Neem vlug een kijkje op onze website. Wij helpen je graag om van Vaderdag een feest te maken!

Maak een Vaderdag cadeau zelf!

Het bestellen gaat ook heel eenvoudig. Eerst en vooral kies je je Vaderdag cadeau. Je vult je wensen, boodschap, gewenste kleur,… in. Nadat je de betaalmethode gekozen hebt, controleer je de gegevens en rond je de bestelling af. Binnen de 24 uur wordt je originele bestelling bij jou afgeleverd. Super toch? Veel plezier met je zelf geknutseld Vaderdag cadeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.