Origineel Vaderdag cadeau

Geef je vader een origineel Vaderdag cadeau.
De derde zondag van juni is in Nederland de dag om je vader in het zonnetje te zetten. Je kunt hem verrassen met ontbijt op bed of je kunt samen met je vader iets leuks gaan doen, waarbij hij volledig in de aandacht staat. Wat veel mensen echter moeilijk vinden, is om een geschikt cadeau te vinden voor Vaderdag. Je kunt wel met een flesje aftershave of een boormachine aankomen, maar dit is weinig persoonlijk. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden voor een origineel Vaderdag cadeau.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Verras je vader op Vaderdag

Bij Vaderdag gaat het niet zozeer om wat je geeft, maar het belangrijkste is het gebaar. Je geeft je vader een blijk van waardering en laat hem door een presentje weten dat je aan hem denkt. Toch geeft het iets extra’s wanneer het Vaderdag cadeau dat je hem schenkt origineel en persoonlijk is. Als je creatief bent, kun je zelf iets voor hem maken. Zo krijgt hij iets wat echt uniek is. Als je iets minder creatief bent aangelegd, dan kun je er ook voor kiezen om een artikel te laten personaliseren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten bedrukken van een artikel met zijn naam, met een persoonlijke boodschap of met een foto van jezelf en eventueel je broers en zussen. Zo krijgt hij een geschenk dat heel persoonlijk is en wat niemand anders heeft.

Gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus

Het leukst is om een gebruiksvoorwerp cadeau te doen in plaats van een artikel dat hoogstwaarschijnlijk in de kast verdwijnt en er zelden of nooit meer uitkomt. Geef hem bijvoorbeeld een mok cadeau, waarop een foto staat afgedrukt van jullie leukste moment samen. Ook kun je ervoor kiezen om hem een sleutelhanger te geven met jouw foto, zodat hij je altijd bij zich draagt.

Brengt je vader veel tijd door achter de computer voor zijn werk? Dan zou je een muismat met afbeelding of persoonlijke boodschap kunnen overwegen. Als jouw vader avontuurlijk is ingesteld, dan kun je hem een ervaring cadeau doen. Geef hem een rondvlucht waarbij hij zijn ogen uitkijkt of biedt hem een vliegles aan. Een ervaring als deze zal hij niet snel vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.