Vaderdag 21 juni

Dit jaar vieren we Vaderdag 21 juni, dat is de derde zondag van juni. Het is de dag waarop we alle papa’s in Nederland in het zonnetje zetten. Een extra bedankje waarbij je zegt: ‘Pap ik hou van je’. Natuurlijk kun je voor papa een luchtje kopen of een stropdas. Maar je zegt pas echt dat je van hem houdt met een eigen gemaakt cadeau. Laat de macaroni-werkjes aan de kinderen over en maak zelf een fotocadeau voor je man en voor je eigen vader. Want zo een cadeau is uniek en komt recht uit je hart en zal een prominent plekje innemen in huis of op het bureau van papa.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag 21 juni, enkele leuke cadeautips.

Fotocadeaus
Een fotocadeau is heel persoonlijk en er is maar een beperkte oplage (meestal slechts een stuk) van het cadeau. Maak eens een fotomok met daarop een foto van jullie tweetjes. Drinkt papa liever thee? Een theeglas behoort ook tot de vele mogelijkheden van fotocadeaus. Kies een eigen foto en een tekst en je hebt snel een mooi cadeau in handen. Andere unieke en echte leuke Vaderdag cadeaus met een eigen foto

zijn muismatten, puzzels en schorten. Je weet zeker dat papa dit ook gebruikt.

Cadeaus met naam

Voor Vaderdag is het ook leuk om papa een badjas te geven of een handdoek met een foto of zijn eigen naam erop. Zo is het mogelijk om op kwaliteitsbadjassen een naam of kort stukje tekst te laten borduren in sierlijke letters. Deze kan hij ook gebruiken in de kleedkamer van de sportschool en gewoon thuis in de badkamer natuurlijk.

Van de kinderen
Natuurlijk maken de kinderen op school ook een cadeautje voor papa. Dit maak je helemaal compleet met een lief Vaderdagcadeautje met een eigen foto van de kinderen erop. Zo zijn er leuke knuffel sleutelhangers waar hij zijn fiets- of autosleutels aan kan hangen. Deze kleine knuffels dragen allemaal een T-shirt met een foto van jullie kindje(s) natuurlijk. Origineel en hartverwarmend. Voor opa en papa zijn er heel veel leuke creaties te maken met eigen foto’s. Wat dacht je van een puzzel of een wandkalender? Meer cadeau-ideeën voor Vaderdag vind je op PrachtigKado.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.