Vaderdag cadeau 1 jaar

Daar kun je nu al zin in krijgen, zoeken naar een Vaderdag cadeau 1 jaar. Het allereerste geschenk dat je uitzoekt voor je lief als vader misschien. Mannen lijken vaak zo nuchter, maar zeker weten dat het wat met ze doet als ze voor de eerste keer een cadeau krijgen van hun zoon of dochter. Aan jou de eer om te speuren naar een uniek en origineel geschenk.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Een geschenk met een foto

Wellicht lijkt het wat afgezaagd, maar welke papa is nu niet blij met een cadeau waarop zijn lieveling is afgebeeld? Zeker voor Vaderdag is het ontzettend leuk om te kiezen voor zo’n soort geschenk. Wat is er zoal mogelijk?

  • Een mok met een foto; kies je voor deze verrassing, dan kun je werkelijk alle kanten op. De bekers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, afmetingen en vormen. Natuurlijk zoek je de meest schattige of ondeugende foto van je kleine voor op deze mok.
  • Een sleutelhanger met foto; dit is echt een geschenk wat je erbij kunt doen. Je zult voor Vaderdag vast wel een groter en duurder cadeau bedenken, maar een sleutelhanger met foto kan altijd.
  • Een gepersonaliseerd schort; houdt vader van uitgebreid kokkerellen in het weekend? Verras hem dan met een nieuw schort. Je kunt deze laten bedrukken met bijvoorbeeld een passende spreuk of met de naam van jullie kindje.

Meer informatie over de leukste Vaderdag cadeautjes vind je bij PrachtigKado.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.