Vaderdag cadeau 5 euro

Waar vind je een leuk cadeau voor Vaderdag van niet meer dan 5 euro? Een Vaderdag cadeau hoeft niet duur te zijn. Je moet een beetje creatief zijn als je weinig geld te besteden hebt. Voor 5 euro kan je inderdaad al een cadeautje vinden om je vader blij mee te maken. Een fotocadeau is een bijvoorbeeld cadeautje waar een foto op staat. Bijvoorbeeld een mok voor je vader met zijn foto erop, of een muismat met foto of iets anders waar je een foto op kunt laten zetten.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau 5 euro

Een Vaderdag cadeau 5 euro kun je gemakkelijk online vinden. Je kunt kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag met tekst. Een mok met een logo bestel je al voor minder dan 5 euro. Voor 5 euro kun je ook denken aan een paar betaalbare handschoenen of sokken, een stropdas, een opschrijfboekje of mooie pen, een spel kaarten, een sleutelhanger of een ouderwetse doos met lekkere chocola.

Als je vader van koken houdt, kun je hem een koksmuts geven met zijn naam erop. Voor 5 euro zal je wel even moeten zoeken naar een betaalbaar exemplaar.

Wat zijn populaire cadeautjes voor Vaderdag?

Op Vaderdag staat je vader een dag in het zonnetje. Populaire cadeaus voor deze dag zijn bijvoorbeeld een nieuwe boxershort of schrijfgerei. Ook een paar warme sokken of een stropdas behoren tot de klassiekers. Een mok met foto of tekst is een modern cadeau en een wandtegeltje met een spreuk over vaders of over Vaderdag is origineel. Een handdoek met je vaders eigen naam erop geborduurd is persoonlijk en of een kussensloop met zijn naam of een foto erop is ontroerend.

Niet alle deze cadeautjes kosten slechts 5 euro per stuk, maar het is het beste als je even rondkijkt bij winkels die leuke cadeaus verkopen voor Vaderdag. Let wel op of je verzendkosten moet betalen, want dan wordt het ietsje duurder.

Gadgets voor Vaderdag voor 5 euro of minder

Cadeautjes voor 5 euro zijn er volop. Vooral eenvoudige gadgets zijn vaak niet duur en zijn geschikt als origineel Vaderdag cadeautje. Gadgets zijn vaak grappige cadeautjes en het zijn vaak spullen waar je iemand altijd mee verrast. Je maakt je vader er dus ook meteen vrolijk mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.