Vaderdag cadeau 70 jaar

Als je vader 70 jaar is, wat geef je hem dan voor Vaderdag? Het is sowieso best lastig om een leuk cadeau te vinden voor een man. Een stropdas, een paar sokken of nieuwe ondergoed is altijd handig, maar ook nogal saai. Toch kunnen ook kledingstukken als Vaderdag cadeau erg leuk zijn als ze een persoonlijk tintje krijgen door ze te personaliseren. Lees hieronder verder over een Vaderdag cadeau voor een 70 jarige.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau 70 jaar.

  • Een Vaderdag cadeau met een persoonlijk tintje

Houdt je vader van koken? Dan kun je hem voor Vaderdag een keukenshort geven met zijn eigen naam erop geborduurd. Ook gepersonaliseerde mokken en shirts vallen in de smaak bij vaders. Je kunt een man van 70 jaar die van computers houdt, voor Vaderdag een muismat met een foto erop geven. Bijvoorbeeld een foto van de kleinkinderen. Als je vader 70 jaar is en je wilt hem een cadeau geven met zijn leeftijd erop, dan kun je een Vaderdag cadeau laten maken waarin het getal 70 centraal staat.

  • Leuke tekst op cadeau voor Vaderdag

Wil je voor Vaderdag een leuke tekst op een cadeau voor je vader laten zetten dan kun je zelf een tekst bedenken die je vader zal waarderen. Bijvoorbeeld: “70 jaar en al 30 jaar de leukste vader.” Je kunt dan het aantal jaren invullen van jouw eigen leeftijd. Je kunt ook de favoriete uitspraak van je vader op een mok laten zetten.

Fotocadeaus voor Vaderdag voor een vader van 70 jaar

Er zijn veel gepersonaliseerde voorwerpen die een vader van 70 zal waarderen als cadeau voor Vaderdag. Cadeaus met een persoonlijke tekst erop zijn altijd bijzonder om te krijgen en worden vaak gewaardeerd. Een vader van 70 kun je ook blij maken met cadeautjes met een foto, zoals een sleutelhanger met foto, een flesopener met foto, onderzetters met foto’s of een Autovlag met foto.

Klok met foto voor Vaderdag 70 jaar

Is je vader al 70 jaar en wil je hem een persoonlijk cadeau geven waarbij tijd een rol speelt? Geef hem dan een wandklok met een foto als achtergrond. Bijvoorbeeld een foto van jou en je vader samen. Elke keer als hij op de klok kijkt, wordt hij herinnert aan de jaren dat hij al je vader is.

Vaderdag cadeau kopen?

Bij vaderdagcadeau.com kun je rondkijken voor vele gepersonaliseerde cadeautjes voor jonge en oude vaders. Een cadeautje voor Vaderdag kopen is daarom geen lange zoektocht meer. Je vindt meteen vele geschikte Vaderdag cadeau tips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.