Vaderdag cadeau eerste

Tips voor een Vaderdag cadeau op de eerste Vaderdag.
De eerste Vaderdag is vaak enorm spannend, maar ook erg leuk om te beleven. Misschien wordt het voor hem wel de allereerste keer dat hij Vaderdag meemaakt als vader zijnde. Dat is best wel bijzonder. Het is dan ook enorm leuk om hem een cadeautje te geven als goede vader zijnde. Maar wat kan je geven? Lees hieronder meer over een eerste Vaderdag cadeau.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau eerste.

Iets persoonlijks
De eerste Vaderdag is enorm bijzonder voor een vader. Voor het eerst wordt hij niet alleen als vader gezien maar ook nog eens gewaardeerd. Waarschijnlijk is jullie kind nog niet zo oud dat hij of zij iets voor de vader maken kan. Wat is dan leuk om te geven?

Een gepersonaliseerd cadeau
Het is enorm leuk om de vader in kwestie een gepersonaliseerd cadeau te geven. Je kunt dit een beetje aanpassen aan zijn interesses. Als hij iedere ochtend koffie drinkt, kan je een mok geven. Mocht hij graag sporten, kies dan voor een bidon. Je kunt hierop een foto zetten of de naam van het kind of de vader. Niet alleen weet je dan zeker dat de vader het cadeau ook echt gaat gebruiken, hij zal ook altijd aan zijn kind worden herinnerd.

Een fotocadeau geven

Het is ook erg leuk om een cadeau te geven met een foto erop. Denk bijvoorbeeld aan de eerste gezinsfoto of gewoonweg een hele leuke foto van jullie samen of het kind zelf. Dit kan je ook weer combineren met iets dat wel heel praktisch is voor hem. Je kunt ook bijvoorbeeld een handdoek laten maken met jullie foto erop of een mok laten bedrukken met een foto.

Er zijn dus tal van leuke cadeautjes die je kunt geven aan een vader op zijn eerste Vaderdag. Het is wel erg belangrijk dat je kiest voor iets persoonlijks, want zo weet je zeker dat het hem voor lange tijd bij zal blijven.

Cadeau voor eerste Vaderdag

De eerste Vaderdag als vader, voor veel vaders blijft dit moment hun altijd bij. Aangezien je kleine spruit nog niet in staat is om zelf een cadeau uit te zoeken, moet je toch zelf het voortouw nemen. Maar één ding is zeker: Ook jij kunt voor een prachtig cadeau zorgen, zodat de eerste Vaderdag een onvergetelijke dag wordt. Benieuwd naar de opties voor een cadeau voor eerste Vaderdag?

Cadeau ideeën eerste Vaderdag

Een onvergeeflijke dag, wil je vaak opnieuw beleven of aan herinnerd worden. Je kunt er daarom voor kiezen om het cadeau te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een badjas, handdoek op mok. Je kunt de naam erop zetten, maar ook zoiets als: voor de beste papa. Je kunt er dan zelfs een datum bijzetten. Zodat dit een magische datum wordt. Ook kun je de naam van het kind of van de kinderen erbij zetten.Een gepersonaliseerd cadeau is ook leuk om na Vaderdag te bewaren en te laten zien aan het kind wanneer het wat ouder is.
Je kunt ook gaan werken met foto’s.

Wat dacht je van een foto van jullie gezin of van jullie spruit op een mok, koektrommel of een sleutelhanger. Met een fotocadeau kun je ook inspelen op de hobby’s van de vader. Houdt de papa van koken? Geef een schort met een foto! Houdt de papa wel van een biertje? Geef dan een gepersonaliseerde metalen bieropener. Een foto met een leuke lijst eromheen is ook een leuk idee.

Wil je iedere dag herinnert worden aan deze dag? Kies dan voor leuke onderzetters, een muismat, een zeeppompje, of een leuke magneet voor de koelkast. Door iets leuks voor in het interieur te kopen, wordt je huis persoonlijk en heb je een leuk cadeau. Andere leuke cadeaus voor in huis zijn: klokken, snowglobes, kalenders en deurhangers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.