Vaderdag cadeau eten

Top 3 Vaderdag cadeaus thema eten.
21 juni 2020 is het weer Vaderdag in Nederland. Traditiegetrouw worden vaders verrast en in het zonnetje gezet door hun kinderen. Vaak wordt er op scholen druk geknutseld maar ook volwassenen vinden het leuk hun vader te verrassen. Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau idee? Grote kans dat jouw vader wel van lekker eten houdt, je zou bijvoorbeeld iets leuks kunnen maken via het internet in combinatie met een lekker ontbijtje op bed of een heerlijk gezonde (met bijvoorbeeld groente) maaltijd voor in de avond. We geven je 3 tips voor een persoonlijk Vaderdag cadeau. Bekijk hieronder de tips voor het eten en drinken voor Vaderdag.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau eten.

1. Dienblad met foto voor ontbijt op bed
Het is niet voor niets dat zoveel vaders (en moeders) op Vaderdag worden verrast met een ontbijt op bed van hun kinderen. Dit kan iedere ouder waarderen. Een lekker kopje thee of koffie, een broodje kaas of een croissantje met jam. Doe er een gekookt ei bij en zet dit samen met de bordjes en het bestek op een dienblad. Het dienblad vormt de grootste verrassing, deze kun je namelijk bestellen met een mooie foto

van jou (en jouw broertjes/zusjes) erop. Dit zal zeker in de smaak vallen bij jouw vader!

2. Schort bedrukken
Als jouw vader heel erg van koken houdt, of van barbecueën, dan is het erg leuk om hem een schort te geven. Keukenschorten zijn in heel veel verschillende soorten te verkrijgen. Met gekke opdrukken zoals het lichaam van een gorilla, met leuke teksten als ‘jij bent de liefste papa!’ of met een foto van jouw vader waarop hij aan het eten is. Genoeg mogelijkheden dus!

3. Een koksmuts met naam
Een koksmuts is eveneens een leuk cadeau voor Vaderdag. Denk hierbij niet alleen aan een koksmuts voor jouw vader, maar laat er ook één maken voor jouw moeder, zusjes en broertjes. Zo heeft iedereen een eigen koksmuts, met bijvoorbeeld zijn/haar naam erop. Leuk om met z’n allen de keuken in op Vaderdag om een maaltijd te bereiden of taart te bakken. Een dubbele verrassing voor jouw vader: gezellig met elkaar kokerrellen én lekker eten!

Hopelijk heb je hiermee genoeg inspiratie voor komende Vaderdag. Neem ook eens een kijkje op deze website voor een gepersonaliseerde cadeau. Veel succes en plezier met uitzoeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.