Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar

Tips voor het knutselen van een Vaderdag cadeau door kinderen van 2. Vaderdag cadeau knutselen door een kind van 2 jaar.
Elke vader verdient een mooi cadeau op Vaderdag. Maar hoe doe je dat als jullie of zijn kind nog maar een peuter is? Nou, door een mooi Vaderdag cadeau te knutselen! De meeste kinderen van 2 vinden het prachtig als ze zelf iets mogen maken voor hun vader, zeker als ze daarbij los mogen gaan met stiften, of beter nog, verf! En welke vader zou nu niet blij worden van een zelfgemaakt cadeau?

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau knutselen 2 jaar.

Kliederen voor papa

Als je niet bang bent voor geklieder kun je je peuter zelf een schilderij voor papa laten maken. Regel een kliederschort, een canvas en stiften of peuterverf en schilderen maar! Eventueel kun je er zelf nog een tekst op schrijven. Wat denk je bijvoorbeeld van een lief of grappig gedichtje? Of laat je kind een steen beschilderen en schrijf daar een lieve tekst op, bijvoorbeeld: je bent een keigoede papa!

Een mooie foto voor papa

Wil je liever geen troep in huis (of houdt je peuter niet zo van stift of verf op zijn handjes) dan kun je ook een mooie foto maken van je kind en deze laten afdrukken op bijvoorbeeld een mok of tas. Kinderen van 2 zijn niet altijd bereid om te poseren voor een foto, maar misschien helpt het als je zegt dat het voor papa is. Zo niet, dan is een mooie actiefoto van je kind of juist een foto als hij lief ligt te slapen natuurlijk ook heel geschikt om te gebruiken voor een Vaderdag cadeau.

Bovendien sla je zo 2 vliegen in 1 klap. Je peuter vindt het vast geweldig om een foto van zichzelf terug te zien op het cadeau voor papa, terwijl de laatste nu weer mooi kan pronken met zijn kind op bijvoorbeeld zijn werk of in de sportschool!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.