Vaderdag cadeau maken

Vaders kunnen lastige mensen zijn, maar voor Vaderdag verdienen zij wel het beste cadeau!
Vind je het ook lastig om elk jaar weer een leuk en origineel cadeau te bedenken voor Vaderdag? Waarom maak je dan niet zelf een Vaderdag cadeau? Vroeger op school maakte je een mooie tekening of beschilderde je een kei en hing er een briefje aan met “papa, je bent een kei!”. Dit zijn waarschijnlijk de Vaderdag cadeaus die vaders het mooiste vinden. Maar dat kan ook wel naar het volgende niveau getild worden. Wanneer je een vader vraagt wat hij zou willen hebben krijg je vaak een onduidelijk antwoord. “Doe maar iets leuks” of “als het maar vanuit je hart komt is het goed” of het allerergste, “ik hoef niets, ik heb jou al, dat is genoeg”. Met dat soort antwoorden ben je dus niet echt geholpen. Lees hieronder meer over een Vaderdag cadeau maken.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag cadeau maken?

Maar ga eens na wat hij misschien wel nodig heeft? Of misschien is er iets waarvan hij niet wist dat hij het nodig heeft?

Drinkt hij de hele dag door koffie? Misschien is het dan leuk om een koffiemok te laten bedrukken met een mooie foto.
Drinkt hij wel eens een lekker biertje? Zelfs van een bieropener valt iets persoonlijks te maken met een mooie foto, persoonlijke tekst of logo. En dat kun je dan natuurlijk aanvullen met een aantal van zijn favoriete biertjes.

Is je vader misschien onhandig en laat hij altijd zijn telefoon vallen? Misschien is het dan eens tijd dat hij een mooi hoesje krijgt. Ook deze kan voorzien worden van een foto met een fijne herinnering aan jullie samen.

Voor vaders die altijd hun sleutels kwijt zijn is natuurlijk ook een oplossing te bedenken, een sleutelhanger met foto kun je ook zo laten maken.

Er zijn genoeg geweldige cadeaus te verzinnen voor vaders . Cadeaus die ervoor zorgen dat vader zich extra speciaal voelt. Op PrachtigKado.nl zijn nog veel meer idee├źn te vinden en kun je voor een mooie prijs een geweldig Vaderdag cadeau uitzoeken waar hij zeker blij mee zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.