Vaderdag cadeau zelf maken

Weet jij nog niet wat voor Vaderdag cadeau je gaat geven? Kun jij uren in de winkels lopen zonder een geslaagd cadeau te vinden? En ben jij stiekem opzoek naar een persoonlijk cadeau? Wat dacht je van een Vaderdag cadeau zelf maken? Hieronder lees je aantal tips! Veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdag cadeau.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Tips voor een Vaderdag cadeau maken

  • Ben jij creatief met foto’s? Maak dan een leuk fotocadeau. Je kunt een fotocollage maken, maar ook een fotoboek, een foto mok of een fotomuismat. Je kunt ook een leuke foto van papa om een wijnfles doen.
  • Ben je creatief met tekst? Maak dan een gepersonaliseerd cadeau met een leuke tekst. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van een kussensloop. Vertel op het kussensloop waarom papa zo’n geweldige papa is en waarom jullie deze dag niet zomaar voorbij kunnen laten gaan.
  • Misschien ben jij wel heel creatief met je handen. Knip een leuke persoonlijke kaart of maak een schilderij. Je kunt natuurlijk je vader na tekenen of schilderen, maar je kunt ook iets tekenen of schilderen, wat je graag nog eens met je vader wilt doen. Denk maar aan een gaaf concert of kaartjes voor een voetbalwedstrijd.
  • Voor kinderen is het heel leuk om zelf een medaille of stropdas voor papa te knutselen. Je kunt op de medaille en op de stropdas vertellen waarom papa een echte topvader. Wat kan papa goed? Kan hij goed voetballen? Is hij handig in de tuin of kun je altijd met hem lachen? Je kunt hierbij ook gebruik maken van stickers.
  • Wat ook leuk is om te maken voor kinderen, is een wikkel voor de chocola. Zo kun je papa een lekkere reep chocola geven met je eigen wikkel eromheen. Natuurlijk kun je dit ook doen voor drop, koek of iets anders lekkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.