Vaderdag groep 3

Op zoek naar ideeën voor cadeaus om met de kinderen van groep 3 te maken voor Vaderdag? Wij van vaderdagcadeau.com helpen je op weg. Op de basisschool is het ieder jaar weer een flink karwei om creatieve ideeën te bedenken voor leuke kleinigheidjes. Het moet niet te ingewikkeld zijn, niet te veel tijd kosten en bovenal niet te veel geld kosten. Toch nog best lastig! Daarom hebben we voor jou wat leuke creatieve ideeën op een rijtje gezet.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag groep 3.

Held op sokken

De titel zegt het eigenlijk al, maar iedere papa is de held van het kind. Koop simpele sokken en laat de kinderen een paar sokken ondertekenen, glitters erop plakken of erop verven. Schrijf groot op de sokken “Mijn papa is de liefste held op sokken”. En tada, klaar! (Vaderdag groep 3 tip)

Moestuin voor papa

Tuinkers groeit gigantisch hard. Altijd leuk! Verzamel in de weken voor Vaderdag lege blikjes. Tuinkers heeft maar heel weinig aarde nodig om te kunnen groeien, dus dat scheelt in de kosten. Zaai met de kinderen tuinkerszaadjes in de aarde en laat de kinderen iedere dag even bij hun “moestuintje” kijken. De blikjes kunnen ze (vooraf!) leuk versieren met verf, stickers, papier of wat dan ook. Zo maak je voor de papa’s hele leuke Vaderdag cadeautjes. Een kleine omschrijving van de tuinkers op een schattig papiertje bijvoegen en het cadeau voor Vaderdag is klaar.

Fotolijstje voor papa

Een fotolijstje is altijd leuk, helemaal als hij mooi versierd is door zijn zoon of dochter. Koop simpele houten fotolijstjes en laat de kinderen uit de klas ze versieren voor hun vader. Wel even het glasplaatje eruit halen voor de veiligheid van de kinderen. Maak van ieder kind een gekke-bekken-foto en print deze uit. Dit cadeau voor Vaderdag kost iets meer tijd, maar is zeker de moeite waard!

Stoere stropdas
Koop voor iedere vader een stropdas (lichte kleur) en laat de kinderen de stropdassen versieren. Dat is toch prachtig?!

Een cadeau voor Vaderdag hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Je moet de voorbereiding goed opzetten, de kinderen doen de rest van het werk…. Veel plezier!