Vaderdag groep 7 / 8

Wanneer de kinderen nog klein zijn, is het extra leuk om een knutselwerkje of tekening cadeau te geven met Vaderdag. Maar zodra de kinderen groter worden, hebben ze daar vaak geen zin meer in. Ze willen papa een echt cadeau geven. Een cadeau waar papa ook iets aan heeft en dat toch ook wel een persoonlijk tintje heeft. Cadeaus voor Vaderdag groep 7/8 zijn niet heel moeilijk om te vinden, vooral als je kiest voor een uniek fotocadeau.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Mok, muismat & kalender.
Wat zegt nu meer ‘Papa je bent de beste’ dan een eigen foto op een mok, muismat, kalender, schort, T-shirt of knuffel T-shirt van je zevende of achtste groeper. In de leeftijd van 11 en 12 jaar weten kinderen heel goed wat ze zelf leuk vinden om te maken en te geven. Samen met jou kruipen ze graag achter de computer om de perfecte foto uit te kiezen voor het cadeau. Het beste is het om een foto van minimaal 1 MB uit te kiezen, want daar wordt het fotocadeau alleen maar mooier van.

Vaderdag groep 7 / 8.

Papa’s houden van functionele cadeaus.

Wist je dat papa’s houden van functionele cadeaus? Het liefst krijgen ze iets voor Vaderdag dat ze kunnen gebruiken. Een mok of muismat is daarom altijd een goede keuze. Maar er zijn nog veel meer leuke cadeautjes om uit te kiezen op PrachtigKado.nl die papa ook echt kan gebruiken. Een koksmuts bijvoorbeeld of een lekkere zachte handdoek.

Leuke Vaderdag foto’s.

Maar wat zijn nu echt leuke foto’s voor Vaderdag van je 11 of 12 jarige kind? Het allerleukste is het natuurlijk als je een foto hebt van je kind met papa erbij. Een gekke bekken foto bijvoorbeeld of een foto van de vakantie in het zwembad. De spontane foto’s zijn dan eigenlijk het allerleukste, maar het kan zijn dat je deze niet in je fotoarchief hebt zitten. Je kan altijd een photoshoot organiseren – bedenk dan wel een smoesje dat het voor een schoolproject is of zo, want anders is de verrassing eraf. Pak gekke attributen, maak er een verkleedfeestje van of juist niet en ga aan de slag. Dat wordt niet alleen een te gek Vaderdag cadeau, maar ook een prachtige herinnering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.