Vaderdag humor

Vaderdag: het is de dag waarop we dankbaar zijn voor onze papa, die toch maar hard werkt om brood op de plank te krijgen. Een geschikt cadeautje is hier dan ook wel van toepassing – maar hoe ga je daar nu naar op zoek?

Het is allesbehalve eenvoudig om een goed geschenkje te vinden voor vader, juist door het enorme aanbod dat je tegenwoordig kan vinden. Elke winkel heeft wel zijn eigen gamma aan vandaag geschenkjes!

Als je echter op zoek bent naar iets specifiek, dan kan je al een eind ver komen. Weet je bijvoorbeeld dat vader wel blij zou zijn met iets grappigs? Heeft hij humor, en wil je dan ook dat dat terugkomt in het cadeautje dat je voor hem koopt? Dan is het al meteen veel eenvoudiger om een leuk geschenkje te vinden! De volgende overdag humor tips helpen je op weg!

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag humor.

Tips bij het kopen van een grappig vaderdag cadeautje

1. Houd het klein

De beste manier om je vader te verwennen met een leuk, grappig cadeautje is ten eerste door te kiezen voor iets kleins. Een groot cadeau kan dan wel indrukwekkend zijn, vaak zijn het de kleinste geschenkjes die het grappigst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een leuk popje dat hij op het dashboard van zijn auto kan plaatsen, met en wiebelend hoofd. Of een eenvoudige pijp met daarop zijn naam gegraveerd. De mogelijkheden zijn oneindig!

2. Zorg dat het persoonlijk is

Daarbij, en daar is die pijp eigenlijk wel een goed voorbeeld van, is het belangrijk dat het cadeau persoonlijk is. Een Vaderdag pakketje krijgen dat zo uit de winkel komt is dan misschien wel leuk en verrassend, maar als je ├ęcht een grappig cadeau wil geven, dan maak je het beter zelf.

Zo kan je een tekening maken van je vader, of een gedichtje schrijven waarin je zegt wat hem zo speciaal maakt. Als je daarbij ook nog eens humor toevoegt, dan kan de dag in elk geval niet meer stuk! Een grappig Vaderdag cadeau kopen is niet altijd eenvoudig, maar met een beetje creativiteit geraak je ongetwijfeld al een heel eind!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.