Vaderdag kado baby

De eerste Vaderdag voor een kersverse papa is altijd bijzonder. Het is immers de eerste keer dat hij het mag vieren als papa van jullie baby. Maak het daarom nog specialer, met een gepersonaliseerd cadeau gegeven door jullie kleintje. Wat dacht je van een puzzel. Als hij alle stukjes bij elkaar heeft gezocht en in elkaar heeft gelegd ziet hij de eerste foto van hem en de kleine die jij hebt gemaakt. Dat is een grote verrassing en een perfect cadeau voor Vaderdag gegeven door jullie kleintje. Een puzzel is een leuk cadeau, maar er zijn nog meer persoonlijke cadeaus te maken met je eigen foto’s die de eerste Vaderdag kado baby nog specialer.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Vaderdag kado baby.

Maak het persoonlijk
Maar er zijn nog veel meer leuke Vaderdag kado’s van baby’s te bedenken. De afdruk van een handje of voetje in gips bijvoorbeeld of een

setje onderzetters met de favoriete foto’s van jullie meest favoriete papa-momenten erop. Of worden het toch magneten met een eigen foto, zodat hij de kleine iedere dag ziet als hij naar zijn prikbord kijkt. Een muismat, koffiemok of een koksmuts met opdruk en eigen foto voor papa behoren tot de vele mogelijkheden. En met een babyfoto erop wordt het Vaderdag kado baby nog persoonlijker.

Mooie foto op een cadeau

Voor het maken van gepersonaliseerde fotocadeaus is het goed om de juiste foto’s te kiezen. En nee, je hoeft niet per se een high tech camera te hebben om toch een goede foto te maken die op cadeautjes goed overkomt. Tegenwoordig zijn mobiele telefoons ook uitgerust met zeer goede camera’s. Zorg wel dat je foto minimaal 1MB groot is. Dit zorgt ervoor dat je de foto kan uitvergroten zonder dat je aan kwaliteit verliest. Zo wordt het cadeau nog mooier en zal de ontvanger het nog leuker vinden.

Ook voor opa’s.
Overigens is Vaderdag ook een perfecte gelegenheid om de aanstaande papa te vertellen dat je zwanger bent. Maak eens een gepersonaliseerd slabbetje met daarop een leuke tekst. Dat zal niet alleen een grote verrassing zijn, maar ook een zeer unieke manier om je zwangerschap te onthullen. Ook leuk om zo de aanstaande opa’s te verrassen natuurlijk. Voor heel veel leuke cadeau-ideeën voor een Vaderdag kado baby kijk je op PrachtigKado.nl. Dat zal een verrassing zijn!

Vaderdag cadeau van een baby

De eerste keer Vaderdag vieren is heel bijzonder, het is een moment om nooit te vergeten. Papa wordt voor het eerst in het zonnetje gezet en hoewel je kleintje er zelf nog geen besef van heeft draait Vaderdag ook een beetje om de herinnering die je creëert. Een Vaderdag cadeau van een baby is iets wat je lang bij blijft, het is een magisch moment in de relatie tussen vader en kind en dat moet gevierd worden met een leuk cadeau.

Het is daarom heel belangrijk om het juiste cadeau te geven en hoewel je eigenlijk helemaal niet de fout in kan gaan zijn er natuurlijk een hoop perfecte cadeaus te bedenken. Een Vaderdag cadeau hoeft namelijk niet duur te zijn, sterker nog het moet gewoon persoonlijk zijn.

En met zo’n lief kleintje kan het niet leuker dan een cadeau met een afbeelding erop. Van het eerste lachje of misschien wel de eerste foto met papa samen. Origineler kan echt niet… Of toch wel, want een afbeelding afdrukken en inlijsten is een ding. Er een speciaal cadeau van maken een ander. Een mok met een afbeelding erop of een broodtrommel met een leuke tekst erbij is natuurlijk helemaal geweldig. Bijvoorbeeld ‘papa’s grote trots’, zodat hij elke dag op werk met zijn kleintje kan pronken.

Een ander idee is een handafdruk en/of voetafdruk van je kleintje te maken en deze ergens op laten drukken. Want zo klein blijven die handjes en voetjes niet en met de tekst ‘papa’s kleine meid of jongen’ maak je het af. Een andere originelere tekst kan natuurlijk ook, want niets is zo origineel als je eigen creatie of tekst. Je kunt het namelijk zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Laat het handje of voetje drukken op bijvoorbeeld een kussen, koektrommel of een ander voorwerp dat dagelijks gebruikt wordt. Een leuke constante herinnering aan hoe klein de baby was tijdens de eerste Vaderdag en natuurlijk hoe speciaal deze dag voor jullie allen was…

De eerste Vaderdag

Niets is zo bijzonder als een eerste Vaderdag. Maar wat geef je een vader die al zo veel heeft? Het liefst geef je een uniek cadeau, zodat hij zijn eerste Vaderdag met jullie kleine spruit zal blijven herinneren. Een uniek vaderdagcadeau van baby’s is bijvoorbeeld een gepersonaliseerd cadeau. Kies uit een mok met een foto van jullie als (kersvers) gezin, zodat hij ieder moment van de dag kan genieten van zijn rijkdom. Of een laptopsleeve of muismat, zodat zijn werkdag een stuk aangenamer wordt.

Persoonlijk en ontspannen
Is jullie kleine spruit net geboren? Gefeliciteerd! Een baby verandert je leven. Ontspanning is daarom belangrijk én welkom! Het is natuurlijk hartstikke leuk om jullie baby een saunalaken of badjas met vaders naam cadeau te doen, zodat hij tevens een uitnodiging heeft voor een dagje naar de sauna. Ook een fles wijn met een prachtige boodschap of foto zal in de smaak vallen bij veel vaders.

Praktische Vaderdag cadeaus

De meeste mannen geven vooral voorkeur aan praktische cadeaus. Oftewel cadeaus die opnieuw gebruikt kunnen worden, zoals een gepersonaliseerde snoeppot of koekjestrommel. Welke vader houdt immers niet van snoepen en/of koekjes? Wanneer de man des huizes een ware hobbykok is, zullen een persoonlijk keukenschort, een snijplank met een boodschap of een stel ovenwanten ook in de smaak vallen. Houdt hij meer van sporten? Dan is een persoonlijke bidon met bijvoorbeeld een foto of tekst een leuk Vaderdag cadeau voor baby’s.

Met het gezin op pad
De komst van een baby zorgt er ook voor dat jullie, alleen al vanuit praktisch oogpunt, niet zomaar de deur uit kunnen. Dit geldt in veel gevallen ook vanuit financieel oogpunt. Een persoonlijke spaarpot biedt voor dit laatste een oplossing. Het is natuurlijk hartstikke leuk om samen te sparen voor een leuk gezinsuitje. Zorg voor een gezellige, leuke foto op de spaarpot en alle vaders zullen gemotiveerd zijn om mee te sparen voor dat ene fijne gezinsuitje dat gepland staat.

Kortom, kies voor zijn eerste Vaderdag een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau, zodat zijn eerste Vaderdag niet vergeten zal worden! Kijk voor meer inspiratie eens op PrachtigKado.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.