Vaderdag pakket

Waar wordt jouw vader blij van? Weet jij al een cadeau voor Vaderdag? Of heb je moeite om een leuk cadeau uit te kiezen? Waarom kies je dan niet voor een Vaderdag pakket? Benieuwd hoe zo’n pakket eruit kan zien? Lees hieronder meer over het Vaderdag pakket.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Een pakket voor Vaderdag

  • Wanneer je een pakket voor je vader maakt, is het leuk om je aan een bepaald thema te houden. Wil je graag een verzorgend pakket? Geef je vader dan een gepersonaliseerde badjas en handdoek. Je kunt er ook een lekker luchtje bijdoen, zijn favoriete deo of een lekkere fles doucheschuim.
  • Is jouw vader een echte topkok? Koop dan een leuk schort. Je kunt het schort ook personaliseren met zijn naam of een leuke boodschap. Maak het af met een leuke koksmuts. Je vader moet er natuurlijk ook echt als een topkok uitzien, als hij in de keuken zijn kunsten uitvoert. Hoever rijkt je budget? Je kunt hieraan ook nog een leuk dienblad, snijplank of een goede fles wijn toevoegen.
  • Vind je dat jouw vader eigenlijk wel wat vaker mag sporten? Stimuleer hem dan met een echt sportpakket. Bedruk een bidon met een stimulerende tekst en jouw foto erop. Zo zal hij nog harder zijn best moeten doen in de sportschool of op de fiets. Daarnaast voeg je aan de bidon, een gepersonaliseerd sport-shirt toe. Natuurlijk moet hij daarna ook even bijkomen. Geef je vader dan ook een handdoek of een saunahanddoek.
  • Is jouw vader stiekem een drankorgel? Speel hier dan op in. Maak een drank pakket. Geef hem een fles wijn met een persoonlijke tekst. Geef er natuurlijk ook wijnglazen bij. Is jouw vader meer een bierdrinker? Geef hem dan een biergordel, vul dit aan met een persoonlijke bieropener en speciale bierviltjes. Op die bierviltjes kun je ook leuke bierteksten zetten, zoals: “In de kroeg gelogeerd zijn”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.