Vaderdag quotes

Een Vaderdag cadeau met een quote

Voordat je het weet staat Vaderdag weer voor de deur. Je bent daarom op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor jouw vader. Een cadeau met een fotoafdruk vind je leuk, maar net niet origineel genoeg. Misschien heb je dat al eens gegeven. Kies dit jaar eens voor een cadeau met een pakkende, toffe Vaderdag quotes. Net even anders en tegelijkertijd uniek en origineel!

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Passende Vaderdag quotes

Er zijn ontzettend veel quotes te vinden omtrent vaders. Misschien heeft hij zelfs wel een favoriete quote. Des te meer reden om zijn favoriete quote te vereeuwigen op een origineel Vaderdag cadeau. Wanneer jouw vader geen favoriete quote heeft, kun je het beste op zoek gaan naar een quote die bij jouw vader past. Een quote die hem aan het lachen maakt of een quote die alleen jullie begrijpen in relatie tot jouw vader. Zo zijn er bijvoorbeeld algemenere quotes zoals “Lieve papa, met je mooie lach.

Ik wil je even bedanken, jij maakt een feestje van elke dag.” Of wat dacht je van de volgende quote: “Any man can be a father. It takes someone special to be a dad.” En natuurlijk zijn er ook genoeg grappige quotes te vinden, zoals “Sorry voor alle grijze haren. Fijne Vaderdag!” of “Dad, well done! I’m awesome.”

Een persoonlijke anekdote

Naast bovengenoemde inspirerende quotes, is het natuurlijk ook hartstikke leuk om juist een persoonlijk anekdote van jouw vader te gebruiken. Kies bijvoorbeeld een anekdote die typerend is voor jouw vader, zoals een uitspraak die hij met enige regelmaat maakt. Of een grappige (woord)grap die hij niet begreep, maar waarmee hij nog steeds wordt geconfronteerd door zijn kind(eren).

Dé cadeaus voor jouw Vaderdag quote

Wellicht heb je al een geschikte Vaderdag quote gevonden. Tijd om een leuk cadeau uit te zoeken! Jouw quote past wellicht goed bij een persoonlijke mok. Of een laptopsleeve, sleutelhanger, muismat of zelfs een persoonlijke fles wijn. Onze tip: ga voor een cadeau dat bij jouw vader past. Dan past jouw gekozen quote er vanzelf goed bij! Kijk voor cadeau-inspiratie eens op PrachtigKado.nl.