Vaderdag sleutelhanger

Wil je een sleutelhanger aan je vader geven voor Vaderdag? Een sleutelhanger is een tijdloos cadeau wat je vader altijd gebruiken kan. Een sleutelhanger is sowieso een leuk cadeau voor een man. Voor je vader kun je er nog iets extra’s aan toevoegen om het persoonlijker te maken, bijvoorbeeld een sleutelhanger met een foto erin. Lees hieronder meer over de Vaderdag sleutelhanger.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Sleutelhanger als cadeau voor Vaderdag

Iedereen kan een sleutelhanger gebruiken. Een sleutelhanger is dus ook geschikt als cadeau voor Vaderdag. Een sleutelhanger wordt altijd gebruikt en is duurzaam. Je hebt er jarenlang plezier van. Een sleutelhanger is geen duur cadeau. Wat voor soort sleutelhangers zijn er?

Vaderdag sleutelhanger met foto.

Een sleutelhanger met foto is een persoonlijk cadeau. Je stopt een foto in de sleutelhanger en maakt het zo een heel persoonlijk voorwerp.

Leuk is bijvoorbeeld een foto van jezelf of van je vader. Je kunt in plaats van een foto ook een stukje papier met een lieve tekst in de sleutelhanger plaatsen. Je hebt sleutelhangers met foto in verschillende uitvoeringen. Vierkant, rechthoekig of met en zonder flesopener eraan. Een leren sleutelhanger met foto is duurzaam en gaat dus heel lang mee.

  • Sleutelhanger in hartvorm

Hoewel de hartvorm in eerste instantie geschikt is om verliefdheid uit te drukken, kun je met een sleutelhanger in hartvorm ook aan je vader duidelijk maken dat je veel van hem houdt. Sleutelhangers in hartvorm kun je met of zonder foto’s bestellen. Ook zijn er sleutelhangers verkrijgbaar in andere vormen.

Een knuffel sleutelhanger, wat is dat?

Wil jij je vader elke dag wel een knuffel geven of houdt hij gewoon van dieren? Dan kun je kiezen voor een sleutelhanger met knuffel. De knuffeldiertjes zijn klein dus niet onhandig aan een sleutelhanger. Je kunt kiezen uit knuffelbeestjes in de vorm van koetjes, hondjes of beertjes. Dit is een heel leuk en knuffelig Vaderdag cadeau.

  • Sleutelhanger voor Vaderdag

Je kunt ook een sleutelhanger voor Vaderdag kopen die speciaal ontworpen is om Vaderdag te herinneren. Aan de ene kant staat een foto van jou met je vader (bijvoorbeeld) en aan de andere kant staat de tekst “papa je bent de beste.” Elke vader zal dit een mooi Vaderdag cadeau vinden en hij zal de sleutelhanger koesteren.

Veel plezier met het geven van het perfecte Vaderdag cadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.