Vaderdag zwanger

Hoera je bent zwanger! De test is positief en nu wil je het op een mooie, originele manier aan de aanstaande papa vertellen. Maak dan zelf voor Vaderdag zwanger aankondigingen. En als je dan toch bezig bent voor de aanstaande papa, kun je ook best een speciaal cadeautje maken voor de aanstaande opa’s.

Bekijk hier de originele cadeaus voor Vaderdag ->

Persoonlijk slabbetje
Maar hoe vertel je dan met Vaderdag dat je zwanger bent? Maak een uniek cadeau met bijvoorbeeld een slabbetje met daarop ‘Papa’s lieveling’ of ‘Papa’s kleine boef’ in de lievelingskleur van de aanstaande vader. Je maakt het extra persoonlijk door deze tekst erop te laten borduren – bijvoorbeeld bij PrachtigKado.nl. En voor de aanstaande opa’s kun je dit natuurlijk hetzelfde doen. Doordat je het persoonlijk maakt, zal de verrassing des te groter zijn. Je kan er ook voor kiezen om een babybadjasje, badcape of slaapzakje te geven met een geborduurde naam erop. Combineer deze dan met eenzelfde badjas of slaapzak voor hem.

Vaderdag zwanger, meer leuke tips:

Laatste puzzelstukje
Een ander leuk idee voor een Vaderdag zwanger aankondiging is het maken van een eigen puzzel. Maak een leuke foto van jou waarbij je de zwangerschapstest vast hebt en laat hier een puzzel van maken. Voordat je het cadeau geeft op Vaderdag, haal je het puzzelstukje van de test eruit. Doe dit in een envelop en schrijf daar ‘Het laatste puzzelstukje’ op. Heb je al een kindje? Zet dan jullie samen op de foto met de test. Want ook dan maakt het laatste stukje jullie leven compleet.

Papa in spé

Je maakt de opa of papa in spé ook heel blij met een fotomok of theeglas met een unieke tekst. Wat dacht je van ‘Bijna Papa’ of ‘Papa in spé’. En wat dacht je van een koffiemok die pas een tekst of foto laat zien als je er koffie of thee in schenkt? Wat een Vaderdag zwanger verrassing zal dat zijn als hij een slokje koffie wil nemen en er staat ineens ‘Hoera we zijn zwanger!’ op de mok.

Wil je nog meer leuke Vaderdag zwanger aankondiging ideeën op doen? Op PrachtigKado.nl staan heel veel cadeautjes die je kan personaliseren met teksten en foto’s. Zo maak je van het bekendmaken van je zwangerschap op Vaderdag een extra feestelijk moment.

Meer informatie over de Vaderdag cadeaus vind je verder op onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.